De zanggroep

Als muzikale schakel in het hele revuegebeuren kunnen wij natuurlijk niet ontbreken. Geregeld ondersteund door de kleurrijke dansen van de balletgroep zingen we diverse onderdelen van het avondvullende programma.

Vaste onderdelen zijn de openings-, pauze- en eindshow, meestal bestaand uit meerdere items. Daarnaast brengen we zangnummers waar het vooral om de tekst gaat. Op een pakkende, bestaande of nieuw gecomponeerde, melodie wordt een gebeurtenis van het afgelopen jaar bezongen. Soms staan we met z’n allen op “de bühne”, maar vaak ook in kleine groepjes of als achtergrondkoor met een solist.

Zang
v.l.n.r Angelien Wolterink, René van der Kuil, Marian Nieuwenhuis, Gertin Leppink, Sandra Somhorst, Sandra Henkel, Jolanda Hilderink, Aniek Morsinkof, Leander Scholten, Karin in den Nieuwekamp. Judith Bomers ontbreekt op de foto.

Vanaf september wordt er elke woensdagavond gerepeteerd o.l.v. repetitor Sabri Dereli, die tevens de arrangementen verzorgt. De meeste teksten worden geschreven door onze eigen schrijvers. De repetities vinden plaats in ons clubgebouw “klein Scholtenhagen” en de twee weken voorafgaande aan de voorstellingen zijn we bijna dagelijks te vinden in “Theater De Kappen” om samen met de andere groepen de verschillende onderdelen tot een mooie wervelende show te vormen.

We streven er met z’n allen naar om op een gezellige, ontspannen manier een mooie show neer te zetten die riekt naar het “professionele”, maar ons uiteindelijke doel is de bezoekers een fijne avond te bezorgen.

Mocht je interesse hebben om ook mee te zingen, neem vrijblijvend contact met ons op.