De dansgroep

De meiden van onze dansgroep oefenen iedere maandagavond en soms zondagochtend. De groep bestaat nu uit 4 meiden, en op dit moment zoeken wij nog dames! Kun jij dansen, heb jij geen plankenkoorts (gezonde spanning mag!), wil je dansen in een hele gezellige groep en ben je tussen de 16-25 jaar? Geef je hier op. Aanmelden met een vriendin mag natuurlijk ook.

Dans
v.l.n.r. Anke Abbink, anoniem lid, Dieuwertje Lucas, Cindy Paf, Elke Freriksen. Sara ten Breul en Manon Kormelink en Saskia Scholten-van Ulsen ontbreken op de foto.

De dansgroep staat onder leiding van Raebekah Burbach en Tjarda Wissink. Onze meiden duiken tijdens onze revue voorstelling in allerlei prachtige kostuums op. De ene keer tijdens een moderne dans van Rag’nBone Man met Human, of als non met heel gaaf decor en lichtplan of ze wanen zich in Dubai in een slotshow. Vele dansstijlen passeren de revue. Het is een leuke groep meiden die met elkaar veel plezier hebben en er ook weer naar uitkijken om in maart op de planken te staan.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van deze groep, neem dan contact met ons op.