Kaartverkoop 2019

Onze kaartverkoop wordt verzorgd door onze eigen leden, het is dus niet mogelijk om via het theater De Kappen kaarten te bestellen.

Indien u niet online wilt reserveren en contant (geen PIN mogelijkheid!) wenst te betalen, kunt u kaarten vanaf maandag 21 januari 2019 reserveren bij onze kaartverkoop op een van onderstaande tijdstippen en locaties:
– maandagavond tussen 19.00 – 20.00 uur in Theater De Kappen
– zondagochtend tussen 11.00 – 12.00 uur in ons verenigingsgebouw aan de Scholtenhagenweg 27a.

Online kaarten reserveren
Klik op de gewenste datum om kaarten te reserveren voor de voorstelling.

vrijdag 15 maart
zaterdag 16 maart

vrijdag 22 maart
zaterdag 23 maart

vrijdag 29 maart
zaterdag 30 maart

Rolstoelplaatsen
Indien u rolstoelplaatsen wenst te reserveren, stuur dan een e-mail naar kaartverkooprevue@outlook.com onder vermelding van uw contactgegevens (voornaam+achternaam en telefoonnummer). De kaartverkoop neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Betalen na reserveringsbevestiging
Uw reservering kunt u betalen via internetbankieren op NL76RABO0118015095 (Rabobank te Haaksbergen) ten name van H.T.R. Allo Jannao. Houdt uw bankpasje en attributen om per internet te bankieren gereed, zodat u na de reservering en ontvangst van de reserveringsbevestiging per e-mail gelijk de betaling kunt verrichten. Vermeld als kenmerk bij uw betaling de datum van de voorstelling en het e-mailadres waarmee u de reservering hebt gemaakt. Mocht u bij het kenmerk geen “vreemde” tekens kunnen vermelden, vervang dan @ of _ met . of -.

Vervallen reservering
De gereserveerde kaarten dienen binnen 3 dagen betaald worden, anders vervalt uw reservering en komen de stoelen weer in de vrije verkoop. U ontvangt alsdan per e-mail een bericht dat uw reservering is komen te vervallen. Is uw betaling goed ontvangen, dan ontvangt u binnen 10 dagen na reservering een e-mail met de betalingsbevestiging alsmede informatie over het afhalen van uw kaarten.

Geen bevestiging ontvangen
Normaliter ontvangt u binnen 15 minuten na uw reservering een e-mail met daarin uw reserveringsgegevens en betaalgegevens. Indien u deze niet ontvangen heeft, kan deze in uw map voor ongewenste e-mail (spamfolder) terecht zijn gekomen. Het is raadzaam deze te controleren en het e-mailadres aan te merken als vertrouwd, zodat opvolgende e-mails met betrekking tot uw reservering en betaling goed aankomen. Mocht u de reserveringbevestiging daar niet vinden, dan verzoeken wij u wel de betaling te verrichten zoals hierboven omschreven, anders komt uw reservering binnen 3 dagen te vervallen, en een e-mail te sturen naar kaartverkooprevue@outlook.com om dit te melden.

Annuleren bestelling
Het is niet mogelijk eenmaal gereserveerde en betaalde kaarten te ruilen, terug te brengen of te annuleren.

Contact
Vindt u hierboven geen antwoord op uw vraag, dan kunt u uiteraard uw vraag stellen door een e-mail te sturen naar kaartverkooprevue@outlook.com.

Kaartverkoop
v.l.n.r. Anke ter Huurne, Jolanda Hilderink.