JANNAÔ. voor Livio-bewoners

Op 10 maart aanstaande gaat de 60e editie van de Haaksbergse Revue in premiere. Dat wordt natuurlijk weer een feestje. Ter gelegenheid daarvan leek het ons leuk om alle bewoners van de Livio locaties Het Saalmerink, Het Wiedenbroek en Kleinschalig Wonen aan de Ferdinand Bolstraat en Merelstraat in Haaksbergen een JANNAÔ. cadeau te doen.

Met behulp van een sponsor is dat gelukt en woensdag 1 maart 2017 was mevrouw Diny van der Worp-Rietman de eerste bewoner die een exemplaar in ontvangst mocht nemen’, aldus René van der Kuil van de Haaksbergse Revue.
IMG_2781
Mevrouw van der Worp-Rietman, woonachtig in Kleinschalig Wonen de Merelstraat van Livio was erg blij met het magazine. ‘Ik ging vroeger altijd naar de Haaksbergse Revue en vond het prachtig. Nu lukt dat helaas in verband met mijn gezondheid niet meer maar het is wel heel leuk om via dit blad over de Revue te lezen. Dat geldt natuurlijk voor heel veel bewoners hier.’