Gloednieuwe revue

De voorbereidingen zijn in volle gang. De danspassen worden geoefend, de decors worden vervaardigd en geschilderd, de kleding gemaakt en gepast en ondertussen zingt de zanggroep het hoogste lied. In 2016 hebben wij ons 65-jarig bestaan gevierd met een jubileumrevue, een tentoonstelling en het magazine de JANNAÔ. In maart brengen wij onze gloednieuwe show op de planken.

Een tipje van de sluier van ‘Wie stokkert de boele op’. evenement

Graads, Jannaô, Truike, Tone, Gaitjan en Leida. kruipen ook in hun rol. Zoals elke revue maken zij van alles mee. Met als titel ‘Wie stokkert de boele op’ wordt het publiek op een plezierige manier wakker geschud en aan het einde van de avond zal Tone ook daadwerkelijk aan het stoken gaan. Jannaô en Graads hebben problemen met wachtwoorden en inlogcodes.

Wij nemen natuurlijk ook de Haaksbergse politiek op de korrel. Maar of daar dit keer veel over te vertellen valt?

In decors van actieve technici, in kleren van creatieve costumières, afgewisseld met attractieve en ontroerende zang- en dansnummers wordt het ongetwijfeld weer een onvergetelijke avond. Een voorstelling met een vol programma, waarvoor wij mensen graag uitnodigen.

Kaarten voor de voorstellingen zijn online te bestellen of via onze kaartverkoop. Klik hier om direct kaarten te bestellen of om te zien waar en wanneer je kaarten kunt bestellen bij de dames van onze kaartverkoop.