We hebben een eigen glossy: De JANNAÔ.

De JANNAÔ. wordt gelanceerd op zondag 27 november aanstaande en zal dan voor € 2,99 te koop zijn bij Boek en Buro, Jumbo Leussink, Lisette Fournituren, Plus Leusink, Salon Hanette, Theater De Kappen en de VVV. Een leuk cadeautje voor aankomende feestdagen! En met de aankoop van de JANNAÔ. ondersteunt het publiek de Haaksbergse Revue.

thumbnail_voorpagina-jannao-1‘Met de JANNAÔ. wordt het 65-jarig bestaan gevierd en willen we op een unieke wijze de Haaksbergse bevolking enthousiast maken voor de 60e Haaksbergse Revue ‘Allô Jannaô’ in 2017’, aldus de redactie. ‘

Ongeveer anderhalf jaar geleden ontstond het idee om ter gelegenheid van het jubileum een magazine uit te brengen. Natuurlijk moest die JANNAÔ. gaan heten.

Er werd een redactie samengesteld en die kwam in december 2015 voor het eerst bijeen. Vervolgens werd gekeken of het financieel mogelijk zou zijn om het magazine te maken. Al snel bleek dat we op de steun van vele adverteerders konden rekenen. Vanaf juli is de redactie aan de slag gegaan om de JANNAÔ. ook daadwerkelijk te realiseren. Hierbij geholpen door heel veel enthousiaste leden en anderen om er een uniek magazine van te maken. De JANNAÔ. is gemaakt met een knipoog naar de LINDA., maar natuurlijk met een lekker ‘Allô Jannaô’-sausje. ‘