De zanggroep

Als muzikale schakel in het hele revuegebeuren kunnen wij natuurlijk niet ontbreken. Geregeld ondersteund door de kleurrijke dansen van de balletgroep zingen we diverse onderdelen van het avondvullende programma.

Vaste onderdelen zijn de openings-, pauze- en eindshow, meestal bestaand uit meerdere items. Daarnaast brengen we zangnummers waar het vooral om de tekst gaat. Op een pakkende, bestaande of nieuw gecomponeerde, melodie wordt een gebeurtenis van het afgelopen jaar bezongen. De zanggroep bestaat uit 7 dames, die de alten en sopranen vertegenwoordigen, en 7 heren die de bas- en tenorpartij op zich nemen. Soms staan we met z’n allen op “de bühne”, maar vaak ook in kleine groepjes of als achtergrondkoor met een solist.

img_7373zang
Bovenste rij v.l.n.r. René van der Kuil, anoniem lid, Leander Scholten, Gertin Leppink, Bennie Wielens. Middelste rij v.l.n.r. Marian Nieuwenhuis, Jolanda Hilderink, Sandra Somhorst .Onderste rij v..l.n.r. Sandra Henkel, Johnny Bouwman, Karin in den Nieuwenkamp. Patrick Mol, Aniek Morsinkhof en Angelien Wolterink ontbreken op de foto.

Vanaf september wordt er elke woensdagavond gerepeteerd o.l.v. repetitor Sabri Dereli, die tevens de arrangementen verzorgt. De meeste teksten worden geschreven door Frans de Lange en Ilse Breteler. De repetities vinden plaats in ons clubgebouw “klein Scholtenhagen” en de twee weken voorafgaande aan de voorstellingen zijn we bijna dagelijks te vinden in “Theater De Kappen” om samen met de andere groepen de verschillende onderdelen tot een mooie wervelende show te vormen.

We streven er met z’n allen naar om op een gezellige, ontspannen manier een mooie show neer te zetten die riekt naar het “professionele”, maar ons uiteindelijke doel is de bezoekers een fijne avond te bezorgen.

Mocht je interesse hebben om ook mee te zingen, neem vrijblijvend contact met ons op.