De spelersgroep

Een vaste groep van spelers die al sinds de oprichting bijna dezelfde samenstelling heeft: Graads en Jannaô het revue-echtpaar met dochter Truike, Tone de eeuwige vrijgezel, Gaitjan “de oale grèwel” en Leida de zuster van Jannaô.

AlloJannao - Haaksbergen - Revue - Hoksebarge - Allô Jannaô - Tone - Gaitjan - Truike - Graads - Leida - Toneel - Theater de Kappen - Buurse - Hoeve - Zang - Dans - Programmaboekje foto's 2023 - kaartverkoop - Pole Position
Henk van Sark, Jan Gerdes, Sandy Nijhof, Hennie Overkamp, Kyra Asbroek en Truus Landewè

De personages worden om de zoveel tijd door andere mensen vertolkt. Hennie Overkamp en Sandy Nijhof zijn het echtpaar met Kyra Asbroek als dochter. Jan Gerdes is de vrijgezel en Henk van Sark neemt de rol van Gaitjan op zich. Truus Landewè is al jaren de “geliefde” zuster van Jannaô.

Net als bij de meeste groepen beginnen de repetities in oktober. De schrijversgroep heeft dan de meeste schetsen al op papier. Het is dan ook erg belangrijk voor deze groep te weten wie de personages gaan spelen, ook de bijrollen, want er wordt meestal op de persoon geschreven.

Na een aantal leesrepetities, wordt begonnen met spelen in ons clubgebouw, onder leiding van regisseur Karin van Sark. Tijdens de laatste gezamenlijke repetities zien alle groepen hoe het spel zich mengt met de rest van de groepen. Elke revue is opgebouwd met een opening, een pauzeshow, een politieke schets die altijd up-to-date is en het wordt afgesloten met een knallende eind. Veel van deze elementen zijn met alle groepen: toneel, zang en dans.
AlloJannao - Haaksbergen - Revue - Hoksebarge - Allô Jannaô - Tone - Gaitjan - Truike - Graads - Leida - Toneel - Theater de Kappen - Buurse - Hoeve - Zang - Dans - Programmaboekje foto's 2023 - kaartverkoop