Jaarvergadering 2017

Jaarvergadering 2017

Maandag 25 september jl. kwamen de leden van de Haaksbergse revue bij elkaar voor de jaarvergadering. De belangstelling van de leden was groot, het clubgebouw was gezellig gevuld. Er werd met plezier teruggekeken op de 60e revue die in maart jl. op de planken werd gebracht. De reacties van het publiek waren goed en ook de leden hebben er veel plezier beleefd.

Na wat serieuze zaken besproken te hebben werd het tijd voor wat meer feestelijke activiteiten. Er vond een wissel bij het bestuur plaats; Anke ter Huurne was aftredend als secretaris. Anke werd bedankt voor haar jarenlange inzet voor het bestuur en blijft actief binnen de vereniging bij de kaartverkoop. Miriam Landewé gaat haar taken overnemen.

Verder waren er nog 2 jubilarissen; Sandra Henkel en Sylvia Ordelmans zijn 25 jaar lid van de revue en werden hiervoor gehuldigd.

De 60e revue is uitverkocht!

evenement uitverkochtAlle voorstellingen voor de 60e revue zijn uitverkocht, het is niet meer mogelijk om kaarten te reserveren voor ‘Wie stokkert de boele op’.

Er staan nog vier voorstellingen gepland. Op 17,18, 24 en 25 maart.
Voor deze voorstellingen zijn geen kaarten meer te verkrijgen.

Allô Jannaô whiskey

IMG-20170310-WA0000Ter gelegenheid van de 60e revue ‘Wie stokkert de boele op’ krijgt iedere bezoeker een aandenken aan deze speciale revue. Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Jumbo Leussink Haaksbergen

Ook is er vanaf zaterdag 11 maart speciale Allô Jannaô whiskey voor €14,99 te koop bij Gall & Gall Haaksbergen.