Kaartverkoop

Al onze voorstellingen van onze show “Allô Jannaô in Pole Position” voor maart 2023 zijn uitverkocht! 

Wij hanteren geen reserve- en/of wachtlijst voor deze uitverkochte voorstellingen. De kaartverkoop is officieel gesloten voor 2023.

Wij verwachten in het najaar van 2024 de verkoop weer op te starten voor de voorstellingen in 2025! Houd rond die tijd deze site weer in de gaten, zodat u tijdig verzekerd bent van een kaartje.

Wij danken u allen voor uw reserveringen voor 2023, we zullen ons beste beentje voorzetten tijdens de nog komende voorstellingen. 

Annuleren bestelling

Het is niet mogelijk eenmaal gereserveerde en betaalde kaarten te ruilen, terug te brengen of te annuleren. Het staat u uiteraard vrij om iemand anders blij te maken met de door u gekochte kaarten!

Contact

Vindt u hierboven niet het antwoord wat u zoekt, dan kunt u uiteraard uw vraag stellen door een e-mail te sturen naar kaartverkooprevue@outlook.com.

AlloJannao - Haaksbergen - Revue - Hoksebarge - Allô Jannaô - Tone - Gaitjan - Truike - Graads - Leida - Toneel - Theater de Kappen - Buurse - Hoeve - Zang - Dans - Programmaboekje foto's 2023 - kaartverkoop
v.l.n.r. Kelly Oosting en Anke ter Huurne